Principala » 2013 » Martie » 31 » Termene ...
1:17 AM
Termene ...
E enervant. E extrem de enervant atunci când trebuie să ai termene. Să știi că ești constrâns nu doar de timp, ci și de alții pentru a face anumite lucruri.

Tot ce ți-ai dori e să scapi (relativ teafăr și nevătămat nu neapărat fizic, mai mult psihic).

Știi că nu e posibil. Că de-ar fi, ai da filele din calendar în față cu câteva zile și'atunci ai avea parte de liniștea mintală de care ai nevoie acum.

Dar nu se poate. Chiar nu se poate.

Și-ți trece prin cap un traseu urmat azi cu'n tramvai: „soare, ploaie, grindină”. Toate astea aflându-te într-un tramvai. Și ajungi la destinație, coborând în timp ce ploaia e doar măruntă și atât.

Atunci, începi să-ți imaginezi cum viața poate fi și ea un amestec de treceri de acel gen. Acum e soare, mâine e ploaie ... și poate se ajunge chiar la furtună.

O furtună printre atâtea termene.

De-ar fi să fie un alt an. De-ar fi să fie un alt timp. Poate atunci nu m-aș mai pierde printre termene.

Și oricum, cui îi plac termenele?

Atunci când faci ceva știind că trebuie să te grăbești, parcă nici nu faci bine.

Dar știi că nu ai e ales. Nu ai opțiuni. Aș inventa eu câteva, dar atunci m-aș alea într-un alt loc mâine și nu doar mâine.

Atât.

+ muzică.

+ mulțumesc.

+ încă ceva, după melodie.

Vreau să ofer un mulțumesc pentru aprecierea oferită aici (link - Blogul lui Cozo). Am zâmbit și asta contează cel mai mult. De multe ori, „lucrurile mici aduc bucurii mari”. Și atunci când cineva reușește să te facă să zâmbești, e clar că sufletul vrea și el să zâmbească printre atâtea motive fără zâmbete.

Melodia pe care o voi recomanda azi am mai recomandat-o într-un alt articol (nu mai știu care). Mi s-a părut potrivită oarecum pentru starea avută astăzi. Mult prea potrivită.


Și da, să nu uit! Concursul încă e în picioare. Click aici (link) pentru a participa! În cazul în care ești interesat.
Categorie: De'ale mele | Vizualizări: 599 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: termene | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 2
0
1 Lucian (01 Apr 13 9:33 AM) [Intrare]
Nici eu nu prea pot sa fac ceva intr-un termen, bineinteles daca acesta este mare nu am probleme, problema la mine intervine cand am ceva de facut pana maine, iar timpul nu prea este. SI asa incepe un stres care nu ma lasa sa fac totul cum trebuie.

0
2 admin (01 Apr 13 11:56 PM) [Intrare]
Oh da! Când mai e și ceva de azi pe mâine, clar fac ceva prost. La mine stresul constă în statul până seara târziu pentru terminare. Asta, când nu am altă soluție. Și când am timp mai mult, fiind ceva ce necesită gândire, adunare de idei etc (nu un referat) mă enervează faptul că îmi vin idei bune pe când se apropie termenul.

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]