Principala » 2012 » Aprilie » 10 » Trecut și uitare: 2 + 100
11:54 PM
Trecut și uitare: 2 + 100
Privesc calendarul fără să realizez prea multe. Dar brusc, realizez uitarea mea și dau înapoi timpul ... în urmă cu 2 ani.

Acum 2 zile se împlineau 2 ani de când scriu pe acest site, pe blog mai ales. Dar am uitat că data de „8 aprilie” are această însemnătate pentru mine.

Am început într-un mod optimist cu Don't give up. Chiar dacă, pe parcurs am luat și alte drumuri decât cele optimiste, în momentul de față încerc pe cât posibil să scriu cât mai optimist. Câteodată reușesc, câteodată nu. De multe ori stările pe care le am nu le pot ascunde atât de bine în spatele unor versuri ale unei poezii sau a unor cuvinte dintr-un simplu text.
Am continuat cu Gânduri șterse. Deși acum am alte gânduri decât aveam atunci mi-aș dori să pot să le șterg pe unele dar știu că nu se poate și încerc să le ascund, astfel încât să nu le regăsesc atât de ușor prin cutia mea cu gânduri.
Printre altele, am spus că Pesimismul poate zbura... Încă mai cred asta și fac tot posibilul să-l îndepărtez din viața mea deși sunt momente în care nu reușesc să fac asta.
Am avut și momente de inspirație în acești ani, ca de exemplu niște poezii: ConexiuniBiletul nescris în visCât de departe ... ?Mă retrag în depărtareDrum închisVisul unei nopți ce ziua în necunoscut dispareRespir adânc. Mai sunt și altele deși nu prea multe.
Nu mai spun despre poveștile mele pentru că am zis de ele de prea multe ori și oricum, cea pe care am început-o recent (anul acesta) e într-o pauză de ceva vreme. E doar o pauză pentru că o voi continua.
Anul acesta am fost prin trecutul meu cu ajutorul unor Gânduri din trecut pe care le-am scris în mai multe articole, în mai multe zile.
Momentan, scriu aici zilnic, așa cum am hotărât la începutul anului. Cred că și din cauza asta am uitat acum 2 zile data „înființării” acestui site. E o provocare pe care sper să o îndeplinesc așa cum îmi doresc. Știu că pot și de asta sunt sigură că voi reuși.

Am făcut o ușoară trecere prin acești 2 ani și revin la prezent, asta pentru că ieri am scris articolul cu numărul 100 din anul acesta. Am luat în calcul doar ce am scris anul acesta. Nici mie nu-mi vine să cred că am scris atât de mult dar până la articolul cu numărul 366 mai este destul. Sper ca totul să fie bine până atunci și să nu mă pierd în depărtare.

Și cum muzica e o parte din mine, nu pot să nu recomand următoarea melodie:

Cam atât pentru astăzi și cam atât din cutia mea cu gânduri. Poți face și tu o trecere în trecut prin simpla citire a câtorva din gândurile mele de pe „vremuri”, acelea enunțate de mine astăzi sau oricare altele.
Cu ocazia asta țin să mulțumesc celor care mi-au fost alături în acești 2 ani și nu numai.
Categorie: Aniversări | Vizualizări: 650 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: trecut, rememorare, revizie | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 1
0
1 xyz. (10 Apr 12 11:56 PM) [Intrare]
cu mare plăcere.

Răspuns: >:D<
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]