Principala » 2012 » Ianuarie » 15 » Ultimul nivel ...
11:20 PM
Ultimul nivel ...
Ultimul nivel ... oare la ce mă refer? E simplu, foarte simplu. Mă refer la ultimul nivel al unui joc dar nu numai. Putem compara foarte multe lucruri, inclusiv viața cu un banal joc dar nu asta vreau să fac. Mă gândeam, ce se întâmplă atunci când ajungi la ultimul nivel al unui joc și nu reușești să-l treci ca să ajungi la finalul jocului și să fie unul terminat? Eh, îți toci nervii  și îi pui într-un pachet că deh ... ești un pachet de nervi. Oricum, după ce nervii sunt făcuți praf iar starea de spirit s-a încins terminarea jocului duce la o afirmație de genul: „l-am terminat și pe ăsta”. Totul e stresant până uiți și că ai jucat acel joc. Dacă m-aș gândi la jocurile jucate da, aș ști cam ce am jucat dar normal, nu tot ce am jucat. Sunt etape peste care treci pur și simplu.

Când zic ultimul nivel nu mă refer doar la joc, așa cum am zis mai la început. Mă refer la o ultimă etapă a unui lucru și asta poate fi oricând. Ultimul an de la școala generală, liceu, facultate etc. Mereu există o ultimă etapă. Am dat niște exemple simple dar cu siguranță sunt și din acelea mai complexe.

Game over sau Jocul s-a terminat ... ce tare sună, nu? Dar când joci iar ai nervi că ai ajuns până la un anumit punct al jocului dar ori o iei de la început ori de la ultimul nivel jucat. Și mai tare e atunci când ești la ultimul nivel și ai parte de un „game over” scris frumos pe ecran.

Normal, în viața reală acest „game over” apare altfel. Cei care au rămas repetenți și nu numai o știu foarte bine. Reiau anul ...
Se mai întâmplă să cazi într-o groapă (asemenea uneia dintr-un joc) și să fie tot un fel de game over. Greu mai ieși de acolo, nu?

Oricum, fiecare vede ultimul nivel și acel game over diferit. Ultimul nivel poate fi pentru unii dintre noi doar un pas spre sfârșit, pentru alții o luptă împotriva unui „game over”. Pentru unii acel game over e un sfârșit dar pentru alții nu. Pentru alții e o provocare și conceperea unui nou model de luptă.
Vizualizări: 465 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: joc, Game Over, ultimul nivel | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]