Principala » 2013 » Aprilie » 21 » Un cuvânt pe zi
0:12 AM
Un cuvânt pe zi
Uneori un simplu cuvânt poate spune mai multe decât pot spune o mie de cuvinte.

Ce-ar fi ca la sfârșitul zilei să alegem un singur cuvânt care să ne descrie starea avută, pur și simplu ziua sau ceva care a marcat-o?

Ar fi ceva super interesant, zic eu! Și mă gândeam să fac asta (bine, ideea o avusesem de mai mult timp dar nu s-a concretizat) următoarea săptămână.

Poate se mai oferă cineva să facă asta, nu știu. Oricum, nu e neapărat un termen. Se poate face oricând. Să aduni cuvinte, să te vezi tu prin ele la sfârșit.

Cuvântul poate fi orice. De la o stare ca „fericire” sau „zâmbet”, „lacrimă”, „enervare”, „floare”, „ciocolată” etc. Orice fel de cuvânt care să reprezinte ceva care să însemne din ziua respectivă. Astea au fost doar exemple. Cuvinte sunt destule în dicționar și mai ales, în viața noastră de zi cu zi.

Am să văd, poate reușesc să fac asta și, la sfârșitul săptămânii le voi scrie într-un articol.  Și poate că nu voi fi singura care să fi făcut asta.

Așa că, „un cuvânt pe zi” va fi, dacă voi reuși!

Atât.

+ muzică:


Click aici (link) pentru mai multă muzică bună!
 


Categorie: De'ale mele | Vizualizări: 589 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: pe zi, un cuvant | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 2
0
1 AlexStan (22 Apr 13 8:09 AM) [Intrare]
Ce idee interesanta. Cred ca ar fi frumos sa fac mai multa lume asa. O sa incerc si eu, poate o sa fie chiar de ajutor. In cazul in care cuvantul ales nu o sa descrie ceva tocmai placut de exemplu, sa stiu sa indrept acel ceva, ca urmatoarea zi sa aleg un cuvant mai ok.

0
2 admin (22 Apr 13 9:07 PM) [Intrare]
Nu mă gândisem la faza cu „îndreptatul”, mi-ai dat o idee bună.  Chiar sunt curioasă de cuvintele pe care o să le alegi. Și mersi pentru că ai acceptat această „mini provocare”.  pleasure

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]