Principala » 2013 » Februarie » 28 » Două zile minus [fără voie] - absență motivată
1:52 PM
Două zile minus [fără voie] - absență motivată
Well, două zile fără mine aici.

Și toate astea fără voia mea. Din această cauză, îmi consider absența motivată.

De un an și cam două luni de când scriu zilnic, nu am ratat nici măcar o zi, până ieri și alaltăieri. Din cauza unor lucrări de mentenanță la serverul pe care îmi este hostat site-ul, alaltăieri nu am reușit să mă conectez la site pentru a scrie. Și ieri ... eram aproape gata cu scrisul și pe când să salvez am pierdut totul ... din cauză că iar nu se conecta la site. Acest lucru nefiind „ceva oficial” din câte am citit, dar totuși m-am cam enervat ... Am scris atâtea și toate s-au pierdut. Poate că ar fi cazul să accept acest sfat de a scrie prima dată în notepad, word etc. și abia după să fac un copy/paste aici. M-am obișnuit prost de a scrie direct aici.

Astfel că, deși știu în mare parte ce am scris ieri, nu am să reușesc să adun toate ideile pe care le-am avut.

E clar, pentru ca să fiu oprită din scris trebuie să nu mă pot conecta la site. Asta e un fel de obligare: „tu azi nu scrii, deși vrei”.

Cam asta s-a întâmplat. Și oricum, poate era cazul să fiu oprită din scris ... pentru că de bună voie nu aș fi făcut-o. Pare ciudat, dacă se întâmpla așa ceva prin 2010 sau chiar 2011, cel mai probabil e că nu aș fi băgat de seamă.

Dar azi, când mă simt atât de legată de acest blog (nu înțeleg nici eu de ce) parcă e ceva mai mult ...

Oricum, la cât de multe aiureli scriu ... nu cred că a fost vreo problemă lipsa mea de aici.

E atât de devreme (11 jumate) și eu sunt aici. Asta e o raritate dar ... e doar o zi liberă din puținele zile libere pe care le am. Mi-aș dori să fie mult mai multe zile din acestea. Îmi este dor de ele. Sunt mulți care așteaptă cu nerăbdare să vină vacanța de vară, pentru că se pot bucura de lunile libere. Eu nu am ce aștepta, la mine e vorba de zile și nu de luni.

E sfârșitul lui februarie. Anul acesta nu mai există vreun 29. Nu am să mai pot scrie Azi fă cât pentru 4 ani.

Cred că ar fi cazul să alung norul aducător de ninsoare din partea dreaptă sus. Ar trebui un soare, dar nu știu dacă am să reușesc să-l aduc aici. Am să încerc!


În altă ordine de idei, vreau să ofer un mulțumesc. (click)

Mai vreau să ofer date din viitor, planul unei continuări: Sătucul la mâna a doua. A se vedea Harta poveștilor dacă nu știi despre ce vorbesc. Da, a trecut mai bine de jumătate de an de când am scris ultima parte și mă simt ca și când aș fi o delăsătoare. Nu vreau să fiu așa. Vreau să continui și am să fac tot posibilul să reușesc.

Planuri mai am. Acela în care vreau să mă găsesc de luni până vineri într-un alt loc decât acela în care mă regăsesc acum. Și nu, nu azi ... că azi e o raritate, cum ziceam mai sus.

Ar mai fi în plan și o chitară. Vreau să învăț să cânt la chitară. De ce? Pentru că îmi place la nebunie sunetul chitarei.

Cred că deja am spus prea multe ... mult prea multe. Și poate nu trebuia.

Acum, afară e soare. Să ne bucurăm de ziua asta frumoasă.

Și să ascultăm muzică.

Azi sunt aici, mâine sper că nu vor mai fi probleme și am să fiu iar. De ce? Nu știu nici eu ... e un mister și pentru mine. Sunt un mister, suntem mister.


Azi vreau să simt mirosul uitării.
Categorie: De'ale mele | Vizualizări: 561 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: absenta, Minus | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]