Principala » 2012 » Aprilie » 13 » Vineri 13 ?!?
0:28 AM
Vineri 13 ?!?
Acum o lună era marți, tot 13, acum e vineri ... exact 13. Atunci am scris despre Marți 13, bla bla bla iar acum o să scriu despre vineri 13.

Ce semnificație are această zi?

Pentru unii e o zi ghinionistă, pentru alții nu e. Eu mă consider în cea de-a doua categorie, mai ales pentru că nu cred în ghinion și nici în superstiții.
Azi cică trebuie să te ferești de nu știu câte lucruri, ca nu cumva să ți se întâmple ceva rău. De parcă ceva rău nu ți se poate întâmpla oricând.

Deci, ce semnificație are această zi?

Nu are vreo semnificație aparte, în afară de încă o zi din viața noastră. Putem, fiecare dintre noi să-i dăm o semnificație pe baza a întâmplărilor din această zi.

Știu că la o simplă căutare pe google despre vineri 13 se găsesc 34,300,000 de rezultate. Multe superstiții, multe ghinioane dar mai puține lucruri bune.

Dacă îți cade o cărămidă în cap în timp ce mergi pe trotuar pe lângă o clădire în paragină și e vineri 13, e clar ghinion. Dar dacă nu e vineri 13, e clar o zi proastă și clădirea e de vină, nu ghinionul.

Pentru cei „ghinioniști” din această zi de vineri le-aș recomanda să ia lucrurile așa cum sunt, fără să fie influențați de supersitiții și ghinioane, considerând această zi una proastă și atât.

Ești ceea ce crezi, gândești ceea ce vrei și faci totul așa cum vrei. Totul depinde de tine, mai ales atitudinea ta și felul de a gândi.


Vizualizări: 468 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: the unlucky ones, stroszek | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 1
0
1 Alexandru (14 Apr 12 3:19 PM) [Intrare]
Eu nu cred în superstiţii din acestea legate de 13 marţi sau vineri, 3 ceasuri rele, oglindă spartă. Dar dacă ar fi una care să mi se pară un pic scary, cred că aceea cu pisica neagră trecându-ţi prin cale este the one.

Răspuns: E mult mai bine dacă nu crezi, oricum și chestia cu pisica neagră e mai mult ceva în subconștient. Te face să ai impresia că ar putea avea vreo vină pentru lucrurile rele care ți s-ar întâmpla după deși nu ar avea cum.
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]