Principala » 2012 » Ianuarie » 9 » Încă puțin, încă foarte puțin
11:34 AM
Încă puțin, încă foarte puțin
De câte ori nu am zis că mai avem doar puțin din a termina ceva dar de fapt realitatea era alta? O fi poate o amăgire proprie, un fel de „poate așa termin mai repede”. De fapt, lungirea asta e doar o amânare. De exemplu, puteai să te apuci cu nu știu câte zile înainte dar nu ai făcut-o din diverse motive și ajungi în ultima zi în care mai poți scrie și atunci dintr-o dată te-ai luminat. Luminarea asta se referă la ceva de genul „acum știu, atunci n-am știut”. Nu văd cum sau în ce fel s-a schimbat situația de acum câteva zile, poate doar graba duce la o rezolvare.

Nimic nu se compară cu regretul „m-am grăbit pe degeaba”. Asta se întâmplă uneori ... mai ales din cauză că puteai să o mai lungești deși nu știai.

Eu zic că e mai bine să nu te stresezi, să faci totul atunci când trebuie și să nu lași nimic pe ultimul moment. Ce bună idee! De mă gândeam să-mi pun dorința asta la ora 00.00 dintre ani: să nu las nimic pe ultimul moment. Dar, acum mi-am adus aminte ... am uitat să-mi pun vreo dorință. Nu că ar fi avut vrun efect, celelalte din anii anteriori nu-mi amintesc să se fii concretizat în vreun fel sau altul. Poate că memoria mă lasă dar nu cred.

Oricum, faptul e consumat și ... mă reîntorc la adunat idei. Pe fundal merge așa ceva:





Stele sparte în asflat, prin scântei și cioburi calc ...
Vizualizări: 481 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: alternosfera, visatori cu plumb in ochi, inca putin | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 1
0
1 xyz (10 Ian 12 1:08 AM) [Intrare]
vrem minate mii de flori. suntem visatori.

Răspuns: Exact. Cine știe cunoaște. smile
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]