Principala » 2012 » Ianuarie » 12 » Liniște ...
11:32 AM
Liniște ...
Poate că mi se pare, poate e ireal ... cu siguranță e, chiar e. Poate că e mai mult decât atât, poate că da. Stau cu privirea ațintită de ecran încercând să-mi văd gândurile scrise. Nu-mi dau seama cum de mi le-am pierdut pe drum, undeva ... oare unde? Nu e rutină deși a început să semene a fi, chiar nu e. Îmi mișc ochii în jurul meu ca și când aș căuta ceva, poate că da ... poate caut ceva. Poate că liniște, cred că da ... cred că asta caut. Ce fel de liniște? Nu, nu e liniștea pe care o ai atunci când nu auzi nimic în jurul tău, nici un sunet ... chiar nu e. Încerc să găsesc un alt răspuns și cred că e vorba de liniștea sufletească. Cu siguranță ea e.

Pentru că toți avem nevoie de ea, pentru că e o necesitate chiar dacă nu o spunem în cuvinte.

Acum, am oprit muzica și-mi dau seama că e prea multă liniște, aud doar sunetul tastelor ... mi se pare chiar ciudat. Nu-mi place liniștea asta și repornesc muzica.

Momentan mă rezum la „atât” din cutia mea de gânduri.
Vizualizări: 384 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: cautare, alternosfera, Columb, cutie de ganduri, liniste | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 1
0
1 roli (13 Ian 12 1:22 AM) [Intrare]
cu toţii căutăm liniştea sufletească doar că, uneori nu recunoaştem, uneori nu o căutăm în locul potrivit, uneori o aşteptăm să vină de la sine. intersant, nimănui nu-i place rutina şi mereu căutăm ceva nou.căutăm liniştea sufletului

Răspuns: Se poate, o căutăm greșit dar niciodată nu e prea târziu să reluăm căutarea sperând că o vom găsi acolo unde tebuie.
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]